Puijo Volley parempi Kuopiossa

Puijo Volley parempi Kuopiossa

9.12.2021

Orpolla on nuori joukkue. Sen asian taakse ei saa mennä, eikä ole tarvinnutkaan, mutta kyllä se välillä näkyy. Nyt tuli Kuopiossa pataan 3-0. Sinänsä ensimmäinen kerta koko kaudella tähän asti pelatuista 14 ottelusta, että OrPo ei voita pelissä erääkään. Vastassa ovat olleet myös mestarisuosikit.

Kuopiolaiset pitivät OrPolle oppitunnin, kuinka ennakkoon hankalaan peliin pitää valmistautua, asennoitua ja kuinka asenne säilytetään pitkän erätauon ylikin.

Kun katsoo tilastoja, OrPolla on syöttövirheitä 6, Puijolla 12. Suoria hyökkäysvirheitä 8, Puijolla 7. Suurin ero on hyökkäysprosenteissa. Puijolla 45 %, melkein joka toinen pallo upposi, OrPolla 33 %, vain joka kolmas. Ariana Pirv oli joukkueen tehokkain, 12 pistettä ja muu joukkue yhteensä 15. Orpolle kirjattiin ottelussa kolmessa erässä 27 omaa pistettä. Erien lopputuloksissa OrPolla oli yhteensä 57 pistettä, joten kuopiolaiset tekivät niistä 30, yli puolet. OrPo ei jäänyt jyrän alle, mutta ei todellakaan saanut tehojaan irti kuin väläyksittäin ensimmäisen ja kolmannen erän lopuissa. Tällaisia pelejä joskus tulee ja niistä pitää ottaa opikseen. Taitoa on. Se pitää saada peliin. Luotto omaan ja joukkueen tekemiseen pitää pitää yllä.

Puijo Wolley voitti ensimmäisen erän 25-19. Orpo selvitti lopussa neljä eräpalloa. Toinen meni 25-16. Kolmannessa OrPo pääsi alussa 6-4 johtoon, jossa Lehtonen otti ensimmäisen aikalisän. Puijo karkasi taas jo 22-13 lukemiin, josta OrPo kiri 22-17 lukemiin. Puijon toinen aikalisä. OrPo kiri vielä 23-21, mutta lopussa Puijo vei erän 25-21 ja koko ottelun 3-0.
Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti