Sisuuntunut Kangasala haki pisteet Orivedeltä

Sisuuntunut Kangasala haki pisteet Orivedeltä

18.12.2021

OrPo-LP Kangasala 0-3 (22-25,17-25,15-25)

LP Kangasala tuli edellisen pelin suututtamana kovalla asenteella. OrPo taisteli erinomaisesti ensimmäisen erän, joka kääntyi lopussa Kangasalalle 22-25.Tiukka ottelurytmi näkyi seuraavissa erissä, jotka menivät hyvin pelanneelle Kangasalalle 17-25 ja 15-25.
Tiiamari Sievänen, LP Kangasala: Ei ollut helppo peli. Eka erä piti tehdä tosissaan töitä. OrPo puolusti hyvin tänään. Oli kiva pelata ja hyvä saada tällainen onnistuminen joulutauolle, edellisen huonomman pelin jälkeen.
Tuloksellisesti kausi on ollut ok. Ei olla ihan siellä, mihin tavoiteltiin. On saatu parannettua alkusyksystä.

Emilia Putkisaari, OrPo: Kova pelirytmi, 6 peliä kahteen viikkoon. Eka erä jaksettiin taistella, mutta sitten loppuivat voimat. Kangasala pelasi hyvin ja tiedettiin, että he tulevat kovaa edellisen epäonnistumisen jälkeen. Meillä tuloksellisesti kausi on mennyt hyvin, ollaan neljänsiä. Kärki on kova ja niitä haastetaan. Parannettu tosi paljon asioita, mutta vielä on parannettavaa.

Arttu Keränen, LP Kangasala: Saa olla tyytyväinen siihen, miten tänään tultiin ja pelattiin. Erät oli puoliväliin sellaisia, että kumpi vaan olisi ne voinut viedä. Keskiviikon jälkeen moni nosti tasoaan. Olen tyytyväinen.
Kauden alku oli pelillisesti nihkeä. Sitten tuli pitkä hyvä putki. Saatiin kierrätettyä pelaajia. Nyt sairastelut vaikuttaneet.
Yhteenkään peliin ei ole kaudella voinut lähteä, että olisi tiennyt voittajan etukäteen. Se on liigan kannalta hyvä. OrPo on ollut suurin onnistuja tällä kaudella.

Nikolaos Gitzekos, OrPo: Onnittelun Kangasalalle. Olen hieman pettynyt tämän päivän peliin, mutta 6 peliä kahdessa viikossa ei ole helppo asia. Tämä kausi on ollut OrPolle hyvä, koska olemme neljänsiä.

Otteluisäntä Apupapu Oy palkitsi joukkueidensa parhaina
Katja Kylmäahon LP Kangasalasta ja Ariana Pirvin OrPosta

PRO-libero Tiiamari Sievänen, LP Kangasala

Liisa Rinta-Tassi, OrPo 9/+1
Ariana Pirv, OrPo 9/-
Ada Aronen, OrPo 7/+1
Gabriela Da Silva, LP Kangasala 19/+8
Roosa Heikkiniemi, LP Kangasala 12/+8
Roosa Laakkonen, LP Kangasala 8/+4

Ässät LP Kangasalalle 9/8 ja torjunnat 6/4

Yleisöä 247

Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti