Jymy Volley piti pisteet Nurmossa

Jymy Volley piti pisteet Nurmossa

6.3.2022

Jymy Volley-OrPo 3-0 (25-20,25-20,25-15).OrPolla oli epäonnea jo ennen Nurmoon lähtöä ja ja myös perillä. Netta Rekola, Liisa Rinta-Tassi ja Annastiina Tarkkanen puuttuivat kokoonpanosta. Toisen erän alussa Ariana Pirv loukkaantui sen verran pahoin, ettei voinut jatkaa pelaamista.

Nurmo aloitti vahvasti, sillä oli hyvä ote koko pelin läpi ja ansaitsi voittonsa. OrPolla etenkin aloituserässä oli ongelmia vastaanotossa. Nurmo sai siihen jo 8 ässää. Toisessa erässä peli parani, mutta niin se teki molemmilla joukkueilla. Kolmannen erän Nurmo otti pelaamalla ja vähemmillä virheillä.
Jos jotain pitää sanoa tämän pelin jälkeen, niin: pää pystyyn, joukkue. Teillä on hieno kausi pelattuna ja keskittykää seuraaviin peleihin. Toivottavasti saadaan kaikki pelaajat taas pelaavaan kokoonpanoon.

OrPon parhaana palkittiin ansaitusti Annukka Paloniemi. Anastasia Boricheva pelasi vuosi sitten tapahtuneen loukkaantumisensa jälkeen ensimmäisen kokonaisen ottelun tälle kaudelle. Elli-Saara Etelä joutui kovaan paikkaan korvaamaan Ariana Pirviä.

Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti