Kauden kotiavaus OrPo - Pölkky Kuusamo la 08.10. klo 17:00

Kauden kotiavaus OrPo - Pölkky Kuusamo la 08.10. klo 17:00

4.10.2022


OrPon haastaa lauantaina 08.10. klo 17:00 Oriveden liikuntahallissa kauden ensimmäisessä kotiottelussaan viime vuoden suomenmestarin, Pölkky-Kuusamon. Kuusamolaisista taisi vaihtua kaikki muut, paitsi aikaisemmin OrPosta tutut Sanna Häkkinen liberona ja päävalmentaja Sotiris Gkotsis. OrPon viime vuoden kakkosvalmentaja Alexsandros Roussos siirtyi samaan pestiin Kuusamossa.

OrPolla on myös uusi valmennuskaksikko Andrea Carasi päävalmentajana ja kakkosena Darko Gorunovic. Viime kauden runkopelaajat jatkavat kahta lukuun ottamatta OrPossa, rosteri laajeni viime vuodesta ja tuli myös uusia pelaajia.

OrPo hankki vain yhden ulkomaalaisvahvistuksen, ukrainalaisen hakkurin Daria Buchkevicin. Oman seuran kasvatteja on kolme ja koko joukkue erittäin kehityskykyinen sekä tavoitteellinen.

Orivedellä on hieno tilanne, ja jo 39. vuosi, että omalla paikkakunnalla pelataan palloilulajia pääsarjatasolla. OrPon joukkue on ollut kestomenestyjä liigassa ja tarjoaa katsojille tasokasta seurattavaa. Sitähän eritoten naisten lentopallo on tällä tasolla, taistelupalloja, taitavaa pelaamista ja jännitystä. Hallissa on tunnelmaa ja omat kannattajat usein se tärkeä seitsemäs pelaaja.

Lentopallo on aina parasta paikan päällä!

Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti