​Yhdysvaltalaispassari Piper Matsumoto OrPoon

​Yhdysvaltalaispassari Piper Matsumoto OrPoon

18.1.2023 (Muokattu 18.1.2023)

Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue ja passari Piper Matsumoto ovat tehneet loppukauden mittaisen sopimuksen. Piper, 23-181, on pelannut puolitoista kautta Montenegrossa OK Herceg Novissa ja sitä ennen yliopistojoukkueissa 2019-21 Southern Mississipissä sekä 2017-2019 Long Islandissa, voittaen Northeast Conferencen 2017-18 ja ollen kolmansia 2018-19.

Piper saapui Orivedelle ennen joulua ja on harjoitellut joukkueen kanssa.

Hän on juniorina urheillut monipuolisesti ja keskittynyt lentopalloon ja passarina pelaamiseen 12-vuotiaasta lähtien.

”Kaikki ovat täällä hyvin ystävällisiä. Todella iloinen, että saan olla täällä pelaamassa ja haluan tehdä parhaani, että joukkue saavuttaa tavoitteensa. Orivesi on pieni, kiva ja kotoinen paikka”, totesi aurinkoinen Piper.

OrPo oli syyskauden päätyttyä Mestaruusliigassa kolmantena ja vahvistaa rosteriaan, kuten muutkin runkosarjan kärkisijoista taistelevat joukkueet nyt pyrkivät tekemään.

OrPon kakkosvalmentaja, Darko Gorunovic, kävi joulutauolla kotonaan Serbiassa ja siellä ovat vaimo ja pieni lapsi. Hän haluaa nyt palata kotiin ja joukkue ymmärtää täysin sekä hyväksyy hänen päätöksensä. Suuri kiitos, Dare, panoksestasi joukkueen kehittymisessä ja lämpimästi tervetuloa, Piper, OrPoon ja Orivedelle!


Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti