Fabio Menta OrPon valmennustiimiin

Fabio Menta OrPon valmennustiimiin

29.1.2023 (Muokattu 29.1.2023)

OrPon uusi 2-valmentaja, italialainen Fabio Menta, on hyvin kiinnostava lentopallopersoona.

Kevätkauden kattava sopimus syntyi nopeasti ja Fabio saapui Orivedelle välittömästi.Tässä sinänsä ei ole mitään erikoista, mutta matkareitti ei ollut aivan perusnormaali.Fabion valmennussopimus Mongolissa oli juuri päättynyt ja hän tuli sieltä kotinsa, Filippiinien Manilan kautta.

Fabion CV valmentajana on erittäin komea.Hän on tehnyt pitkän ja merkittävän lentopallouran Oseaniassa, ollen mm FIVB valmentajakouluttaja, päävalmentajana useassa maassa sekä konsulttina ympäri maailmaa.Fabio loi verkkoakatemian 2019 ja hänen Facebook-blokillaan on yli 64.000 seuraajaa.
Hienoa, että pääsimme sopimukseen ja hän liittyi OrPon valmennustiimiin, sekä tuo mittavan osaamisensa joukkueelle.

Fabio on ollut Suomessa vuosia sitten, mutta nyt viimeiset kuusi vuotta kokonaan pois Euroopasta.Mongoliassa hän oli tottunut -25ᵒ pakkasiin ja lumeenkin, mutta kontrastia aikaisempiin kohdemaihin silti löytyi.Jos ei muuta, niin ainakin täällä jalkakäytävät olivat tullessa liukkaat kuin luistinrata.

”Olen erittäin innoissani liittyessäni OrPoon kevätkauden ajaksi.Tuon mukanani 42 vuoden lentopallokokemuksen auttamaan valmentaja Carasia ja auttamaan tyttöjä saavuttamaan fyysisen huippunsa suoriutuakseen parhaimmalla tavalla tulevissa pudotuspeleissä.
OrPon johto toivotti minut tervetulleeksi perheenjäsenenä heti ensimmäisestä minuutista lähtien ja olen jo niin ylpeä tästä valinnasta.” -totesi Fabio lämpimästi.Hän on todellinen maailmalla ansioitunut lentopallo-herrasmies.Sydämellisesti tervetuloa OrPoon, Orivedelle ja Suomeenkin.

Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti