​Ensimmäinen puolivälierä Hämeenlinnalle

​Ensimmäinen puolivälierä Hämeenlinnalle

15.3.2023

Hämeenlinna-OrPo 3-0(25-10,25-13,25-18)

OrPolla tuli lähes painajaismainen alku puolivälierissä. Oliko sitten nuoren joukkueen jännitystä tai ylilatautuminen, mutta kahteen ensimmäiseen erään ei tahtonut onnistua mikään. Hämeenlinna pelasi rauhallisesti ja lähes omalla tasollaan. taas ei.

Voi kuulostaa selitykseltä, jos sanoo, että Hämeenlinnalla onnistui kaikki. Jos pallo osui ranteeseen tai hartiaan, se tuli kuitenkin pelattavaksi. No, onnikin pitää ansaita. OrPo pysyi mukana aloituserässä vain alussa ja sitten peli vain jotenkin jäätyi. Hämeenlinna pääsi 8-6:sta 15-6:een ja sen jälkeen ei auttaneet vaihdot tai muukaan. Erä emännille 25-10.
Toisen erän alkuun tuli muutama epäonninen pallo ja pian oltiin 11-3, jossa OrPon ensimmäinen aikalisä. Lähimpänä OrPo kävi 13-8, jossa Hämeenlinnan aikalisä. Erä jatkui, kuten se oli alkanutkin ja päättyi 25-13.
Kolmanteen OrPo tuli jo eri sykkeellä. Taso ei kuitenkaan vielä noussut sellaiseksi, että sillä olisi kaadettu Hämeenlinna, joten erä päättyi 25-18 ja ensimmäinen kiinnitys emännille.
Puolivälierät yleensä nelosen ja vitosen välillä vaativat enemmän pelejä kuin vain kolme. Nyt on pelattu avauspeli. Se meni Hämeenlinnalle. Perjantaina pelataan toinen ja silloin nähdään, kumpi sen vie.
Joka tapauksessa nyt tarvitaan hyvä kotijoukkueen kannustus Oriveden liikuntahallille, niin saadaan sarja tasoihin.

Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti