​4. puolivälierä OrPo-Hämeenlinna tiistaina 21.3. Orivedellä klo 18:30.

​4. puolivälierä OrPo-Hämeenlinna tiistaina 21.3. Orivedellä klo 18:30.

20.3.2023 (Muokattu 20.3.2023)

Se on varmaa, Orivedellä nähdään todellinen taistelupeli. Nyt tarvitaan hallille kiihkeää kannustusta, ääntä ja ämpäreitä! Autetaan oman kylän OrPo voittoon ja tasoittamaan ottelusarja!


- Aikainen kesäloma ei houkuttanut ja pystyimme nousemaan kuilun partaalta voittoon. Uskon, että sytymme kotisalissa ja kotiyleisömme edessä vastaavaan taisteluun. Uskon myös, että pystymme haastamaan Kerhon uudestaan, totesi Ada Aronen heti Hämeenlinnan ottelun päätyttyä.

Hämeenlinnassa OrPo oli haastajana ja tuli sieltä voittajana kannattajiensa kanssa. Nyt pelataan kotihallissa edelleen haastajana.

Hämeenlinna saa kokoonpanoonsa takaisin kätensä loukanneen Adeola Owokoniranin. Orivedellä nähdään, kuinka hän pääsee takaisin peliin tauon jälkeen ja kuinka OrPon Andrea Carasi pystyy luomaan taktiikan, jolla Hämeenlinnan kärkinaiset pidetään aisoissa. Sama myös käänteisesti. Ada Aronen oli liekeissä Hämeenlinnassa, 30/+23. Samoin olivat Daria Butkevych, 20/+11 sekä Oona Viljanen, 15/+9, selkeästi tehokkaampia kuin Hämeenlinnan Elbaek, 12/+10 ja Ndoye 11/+3. Ja vielä OrPon keskarit, passarit ja liberot mukaan lukien tuottavat varmasti oman haasteensa Hämeenlinnan valmennukselle.

Lentopallo on parasta paikan päällä, Oriveden hallissa!

Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti