​Uusi pelaaja loukkaantumisista kärsineelle Orpolle

​Uusi pelaaja loukkaantumisista kärsineelle Orpolle

5.1.2021 (Muokattu 5.1.2021)


OrPo on joutunut hankkimaan uuden pelaajan, vaikka koronatilanne onkin näin hankala ja vaikuttaa vahvasti myös taloudellisiin asioihin.Kaksi OrPon avainpelaajaa, Saara Holm ja Netta Rekola ovat olleet jo pidempään sivussa. Uusi pelaaja on ollut välttämätön ottaa sekä pelien että harjoitusten puolesta.
Pääasia Suomessa on kuitenkin, että pelit ovat saaneet jatkua, vaikkakin ainakin kotipeli sunnuntaina 10.01. OrPo-WoVo joudutaan pelaamaan ilman yleisöä.
Koronatilanne eri maissa on vaikuttanut lentopallosarjoihin eri tavalla.Kreikassa pelit ovat olleet pitkään tauolla ja sieltä monet pelaajat ovat siirtyneet pelaamaan muiden maiden sarjoihin.

OrPo on tehnyt loppukaudeksi sopimuksen kreikkalaisen yleispelaajan Alexia Kalantaridoun, 25-186, kanssa.Alexia on saapunut Orivedelle ja on käynyt koronatesteissä.Hän on päässyt osallistumaan joukkueen harjoituksiin heti uuden vuoden jälkeen.

Alexia on pelannut mm Olympiacosissa, joka on Kreikan mahtiseurana voittanut mestaruuden 8 kahdeksan viimevuoden aikana ja samoin Kreikan Cupin yhdeksän kertaa peräkkäin ja CEV:n Challenge Cupin 2017-18, sekä toisessa maansa huippujoukkueessa AO Thirasissa.
Hän tuntee myös hyvin OrPon entisen valmentajan Apostolos Oikonomoun sekä passarin Olga Vergidoyn, jonka kanssa hän on pelannut samaan aikaan Kreikan maajoukkueessa.Alexia sai houkuttelevan tarjouksen myös Israelin pääsarjaa pelaavalta joukkueelta, mutta valitsi OrPon.

-Hei OrPo-fanit, olen Alexia ja uusi pelaaja joukkueessa. Olen kotoisin Kreikasta ja 25-vuotias.Aloitin lentopallon 8-vuotiaana kotikaupungissani Katerinissä, ja koska vanhempi sisareni pelasi.Hän oli suuri idolini.

Pidän todella lentopallon pelaamisesta, mutta lentopallon lisäksi rakastan lapsia erittäin paljon.Siksi olen opiskellut yliopistossa ala-asteen opettajaksi.

Kreikassa olen pelannut useissa joukkueissa, mm AO Thiras ja Olympiacosin joukkueissa. Olen ollut myös naisten maajoukkueessa.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun pelaan ulkomailla, ja tunnen itseni onnekkaaksi, että voin asua muutaman kuukauden lumisessa Suomessa kaukana aurinkoisesta Kreikasta.

Olen erittäin iloinen, että voin pelata OrPossa!Se, että joukkueessa on kaksi kreikkalaista valmentajaa, teki päätökseni helpommaksi hyväksyä ehdotus.

Odotan tapaamista OrPon kannattajien kanssa ja heidän energiansa tuntemista koko pelin aikana. Toivotuksesi uudelle vuodelle on saada terveyttä ja monia onnellisia hetkiä joukkueessa. – toteaa tunnelmistaan aurinkoinen Alexia.
Tervetuloa, Alex, OrPoon, Orivedelle ja Suomeen!

Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti