Pölkky vei pisteet Kuusamoon

Pölkky vei pisteet Kuusamoon

15.2.2021 (Muokattu 15.2.2021)

OrPo-Pölkky 1-3 (25-22,17-25,8-25,23-25)

Pölkky vei monivaiheisen pelin Orivedellä. OrPo aloitti ottelun kovaa ja voitti ensimmäisen erän 25-22. Ote herpaantui ja Pölkky jatkoi kovalla teholla, toinen erä Pölkylle 17-25. Kolmannessa vastustajalle onnistui kaikki ja kotijoukkueelle ei mikään. Erä tylyin numeroin vieraille 8-25. Neljänteen OrPo sai taistelutahtonsa taas kuntoon ja taipui aivan erän lopussa. Neljäs vieraille 23-25.

Jonna Wassenfaller, Pölkky: Tärkeät kolme pistettä. Aluksi ei lähtenyt rullaamaan. Emme tehneet ensimmäiseen erään tarpeeksi töitä.

Kaisa Nyman, OrPo: Tultiin tosi kovaa ensimmäiseen erään. Tiedettiin, että pitää pelata kovaa. Hyvä alku. Pettynyt, ettei pystytty viemään peliä viidenteen erään. Nousi hyvin, mutta hyökkäyksissä takuttiin. Kolmas erä oli kauhea. Saatiin neljänteen hyvä taistelu. Lauantaina revanssi Kuusamossa. Pitää jaksaa taistella loppuun asti ja tehdä töitä.

Tuomas Alatalo, Pölkky: Torjuntapeliin olen tyytyväinen. Puolustuspelissä tuli liikaa nukahduksisa. Oriveden kotiluolasta kolme pistettä, pitää olla tyytyväinen. Kahden pelin jälkeen 6 pistettä. Mukava lähteä Kangasalaa vastaan huomenna.

Sotiris Gkotsis, OrPo: En ole tyytyväinen tulokseen. Kangasala-pelin jälkeen odotin enemmän. Ensimmäinen ja neljäs erä meiltä hyvät. Focus katosi toisessa ja kolmannessa. Lopussa hyökkäystehot katosivat johonkin. Viikonloppuna uusi ottelu Polkkyä vastaan ja lähdemme hakemaan pisteitä niin Kuusamosta kuin Rovaniemeltäkin.

Joukkueidensa parhaina palkittiin Polina Malik, 26/+20 Pölkky Kuusamosta ja Kaisa Nyman 14/+10 OrPosta.

Mestaruusliiga-pisteet:
3 Malik, Pölkky
2 Wasserfaller, Pölkky
1 Nyman, OrPo

PRO-libero Häkkinen, OrPo

Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti