1. puolivälierä OrPo-Pölkky Kuusamo 7.3.

1. puolivälierä OrPo-Pölkky Kuusamo 7.3.

6.3.2021


OrPo kohtaa puolivälierissä Pölkky Kuusamon. OrPo on runkosarjan viides ja Pölkky nelonen. Playoffsit pelataan paras kolmesta-menetelmällä, kahdella voitolla jatkoon. Ensimmäinen ottelu pelataan sunnuntaina 7.3. Orivedellä klo 17:00 ja Kuusamossa sitten toinen torstaina 11.3. ja tarvittaessa kolmas 12.3..

Jo sarjataulukonkin mukaan nelosen ja vitosen kohtaaminen on ennakkoon ehkä tasaisin. OrPolla oli syyskauden lopuilla vaikeutena Saara Holmin ja Netta Rekolan pitkät poissaolot, jotka vaikuttivat joukkueen pistesaaliiseen runkosarjassa. Nyt Netta Rekola on jälleen aloituskuusikossa ja Saaran korvaajaksi tullut Alexia Kalantadriou on päässyt jo hyvin pelirytmiin kiinni. Viime pelien peli-ilme ja tulokset ovat tästä hyvä osoitus ja OrPolla on nyt huomattavasti paremmat mahdollisuudet haastaa Pölkky Kuusamo.
Todella harmillista, että nämä tärkeät ja kiihkeät ottelut joudutaan pelaamaan ilman yleisöä, mutta Ruutu+:n kautta pääsee seuraamaan ottelua ja joukkue tietää, että sitä varmasti kannustetaan.

Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti