Viisieräinen 1. puolivälierä Pölkky Kuusamolle

Viisieräinen 1. puolivälierä Pölkky Kuusamolle

7.3.2021


OrPo-Pölkky Kuusamo 2-3 (21.25,25-18,22-25,25-13,11-15)

Orpo taipui ensimmäisessä puolivälierässä vasta viidennen erän lopussa.Peli oli hyvää ja hieman aaltoilevaa.Kun OrPo sai ensimmäisen erän puolivälissä syöttönsäkin toimimaan, niin ottelu tasaantui.
Polina Malik, 26/+18, valittiin Kuusamon parhaaksi ja etenkin viidennessä erässä hän oli pitelemätön.
OrPon parhaana palkittiin Isidora Ubavic, joka tehoillaan hoiti OrPon viiden erän kamppailuun, mutta oli viidennessä hieman epäonninen.Ottelu oli todellinen Playoffs-peli.Kuusamossa ratkeaa, kumpi jatkaa.

Polina Malik, Pölkky Kuusamo:Pitkä peli, mentiin ylös ja alas.Minulle tunteikas peli, koska pelaan tunteella olen iloinen jos se auttoi joukkuetta viidennessä erässä.

Isidora Ubavic, OrPo: Tosi kova peli.Pelasimme kyllä hyvin.Kuusamo oli joissain asioissa parempi ja voitti 3-2.Vielä on mahdollisuus Kuusamossa ja tottakai luotan joukkueeseen.

Tuomas Alatalo, Pölkky Kuusamo:Tiukemmat erät voitettiin.Juuri niin vaikea peli kuin pelkäsin ja odotin.Tosi tyytyväinen, että vieraskentällä koottiin rivit viidenteen.

Sotiris Gkotsis, OrPo: Olen tyytyväinen peliimme.Olimme jossain parempia ja jossain huonompia, muta meille tuli muutamia virheitä viidennessä ja Malik oli todella tehokas.


Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti