Osta liput Tampereen EM-kisoihin 1-8.9.2021 täältä

Osta liput Tampereen EM-kisoihin 1-8.9.2021 täältä

18.3.2021

Maajoukkueen kipinä on syttynyt ja on aika antaa liekin roihuta. Lentisäijistämme on polveutunut periksiantamattomat Veljekset. Heidän juurensa ovat syvällä suomalaisissa kasvattajaseuroissa - jokaisen teidän seuratoimijan työ on arvokasta päivittäin lentopallon eteen. Veljesten reput on pakattu täyteen arvokkaita eväitä maailmalle pienten paikkakuntien lentopalloseuroissa.


Veljesten tietä tähtiin ovat tukeneet ihmiset, joiden sydän sykkii lentopallolle. He ovat sytyttäneet näiden miesten kipinän ja kasvattaneet pojista Veljeksiä. Nyt meillä on matka kohti syyskuun kotikisoja - siellä juhlimme yhdessä!

Myyntilinkkistä pääsee ostamaan lippupaketteja 18. 3 klo. 10.00 alkaen. Muistutamme vielä, että on tärkeää hyväksyä Ticketmasterin evästeet, jotta ostot kirjautuvat seuralle.
Ostamalla liput alla olevista linkeistä, tuet Oriveden Ponnistuksen lentopallotoimintaa.

Mikäli tapahtuma peruuntuu, lippujen hinnat palautetaan.

Tässä vaiheessa myynnissä on 4 päivän lippupaketteja ja toukokuun lopussa karsintaturnauksen ja arvontatilaisuuden jälkeen avataan päivälipunmyynti


Myynti linkki ke-la:

https://www.ticketmaster.fi/event/eurovolley-2021-...

Myynti linkki su-ke:

https://www.ticketmaster.fi/event/eurovolley-2021-roihu-4-pv-paketti-5-89-su-ke-lippuja/292463?utm_source=website&utm_medium=OrivedenPonnistus&utm_campaign=lentopallonem_joukkuepaketit_su-ke

Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti