​Nikolaos Gitzekos OrPon uusi päävalmentaja

​Nikolaos Gitzekos OrPon uusi päävalmentaja

24.3.2021

Oriveden Ponnistuksen naisten mestaruusliigajoukkue ja Nikolaos Gitzekos ovat tehneet kolmen vuoden sopimuksen.Kreikkalainen Nikolas Gitzekos oli OrPon kakkosvalmentajana kausina 2019-2021 ja jatkaa nyt päävalmentajana. Hän on pelannut ammattilaisen yli 10 vuotta ja opiskellut valmentajaksi Kreikan lentopallovalmentajien liiton S.E.P.P.E:n Valmentajakoulussa sekä myös Aristotele University of Thessalonikissa.

-Olen erittäin iloinen ja kiitollinen jatkaessani OrPon-joukkueessa. Yhteistyö kuluneen kahden vuoden aikana oli erinomaista. Tulevien kausien kovalla työllä yritämme saavuttaa asettamamme tavoitteet. Haluan kiittää kollegaani ja ystäväni Sotiris Gotsista erinomaisesta yhteistyöstä.

Kreikassa aloitin valmentajana Apollon Kalamarias-joukkueessa, jossa olin 3 vuotta ja sen jälkeen Nea Vyssa-joukkueessa. Olen 33-vuotias. Olin ammattimainen pelaaja passarina Apollon Kalamarias- ja PAOK Thessalonikin-joukkueissa sekä maajoukkueessa, toteaa Nikolaos uudesta pestistään.

OrPo kiittää Sotiris Gotsista hyvästä työstä valmentajana ja toivottaa onnea uusissa haasteissa. Joukkueen kakkosvalmentaja ja fysiikkavalmentaja ilmoitetaan myöhemmin.

Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti