​Netta Rekola, Emilia Putkisaari ja Annukka Paloniemi jatkavat OrPossa

​Netta Rekola, Emilia Putkisaari ja Annukka Paloniemi jatkavat OrPossa

6.4.2021


OrPo rakentaa uutta joukkuettaan pitkäjänteisesti sekä tavoitteellisesti. Pidemmillä sopimuksilla pyritään luomaan joukkue, joka tulee hitsautumaan pelillisesti hyvin yhteen. OrPo on muutoinkin pyrkinyt satsaamaan ensisijaisesti kotimaisiin kehittyviin pelaajiin sekä seuran omiin kasvatteihin ja tämä periaate on voimassa myös uuden joukkueen kanssa.
Ensikaudella jatkavat OrPon omat kasvatit, keskitorjuja Netta Rekola ja libero Emilia Putkisaari sekä Vesilahden Visassa lentopallouransa aloittanut Annukka Paloniemi.

Netta Rekola, 20-183, on kehittynyt luottopelaajaksi ja parhaimmat pelivuodet ovat vielä edessä. Yli 10 vuotta OrPon paidassa eri ikäkausijoukkueissa pelannut Netta aloittaa nyt neljättä liigakauttaan kahden vuoden sopimuksella OrPossa, jossa pelasi ensimmäisen liigapelinsä 14-vuotiaana.
- Hyvillä fiiliksillä. Ei ollut vaikea valinta. Pyrin kehittämään pelissäni vastuun kantoa. Odotan innolla hyvää kautta. Potentiaalia on, totesi Netta sopimusta allekirjoittaessaan.

Emilia Putkisaari, 22-168, aloittaa kuudetta liigakauttaan, viides OrPossa ja yksi oli Hämeenlinnassa. Emppu on ollut esimerkillinen pitkäjänteisessä työssään nousta aloituskentällisen liberoksi. Takakentän puhtaanapito vaatii tällaisen polun antamaa pelisilmää sijoittumisessa ja liikkumisessa.
- Tuntuu hyvältä tehdä kolmen vuoden sopimus, koska elämä ja opiskelut ovat täällä. Helppo päätös. Hyvä nuori kokoonpano tulossa, paljon tulevaisuuden nimiä, summasi Emppu.

Annukka Paloniemi , 25-178, jatkaa yleispelaajana OrPossa kahden vuoden sopimuksella. Jos viimekaudella olisi ollut jaossa Raataja-pinssi kultalehvillä, se olisi kuulunut Annukalle. Hän lunasti hienosti kuusikkopaikkansa viime kaudella. Nukka oli lähes koko kauden vastustajien syöttöjen kohde, mutta häntä ei pystytty pelaamaan ulos. Nukka iski terävästi pisteitä tasaisen varmasti pelistä toiseen ja hänen syöttövuorollaan joukkue yleensä paransi asemiaan. Runkosarjan yp-tehotilastossa kuudenneksi paras kotimainen, heti Salla Karhun jälkeen. Annukka Paloniemi tuo joukkueeseen yli 200 pelin kokemusta. Liigatuntuman haku alkoi Kuortaneen joukkueessa. Sen jälkeen hän on pukeutunut Pölkyn, LP Kangasalan ja LP Vampulan pelipaitoihin.
- Helppo päätös; viime kausi meni hyvin, sai vastuuta ja valmentajat luottivat. Oma peli löytyi. Aloituskuusikkopaikka oli tavoitteena ja se täyttyi. Nyt testataan omia rajoja. Ensi kesä kuluu treenaamalla ja töitä tekemällä, linjaa Nukka tulevaa pelaajauraansa.


Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti