​Passarit Nea Luntamo ja Lotta Kukkonen jatkavat OrPossa

​Passarit Nea Luntamo ja Lotta Kukkonen jatkavat OrPossa

7.4.2021 (Muokattu 7.4.2021)

Viimekauden hyvä passarikaksikko jatkaa OrPossa kolmevuotisilla sopimuksilla.Nea Luntamo aloittaa nyt kolmannen kautensa joukkueessa ja liigassa.Lotta Kukkonen tuli Kuortaneen joukkueesta OrPon liiga-paitaan.


Nea Luntamo, 21-178, on tehnyt kolmevuotisen sopimuksen OrPon kanssa.Bioanalyytikoksi opiskelevalla Nealla on opinnoissa vuosi takana ja kaksi ja puoli vuotta vielä edessä.Hän nousi jo ensimmäisellä liigakaudellaan hurjalla kehityskaarellaan joukkueen ykköspassariksi.Viime kausikin päättyi myös nousujohteisesti, kun opiskeluiden ja pelaamisen osalle löytyi tasapaino.
- Tottakai aina tähdätään mahdollisimman korkealle ja tavoitellaan hyvää sijoitusta runkosarjassa.Sitten katsotaan, mihin ylletään.Kesä kuluu töissä ja treenatessa, Naantalissa suurimmaksi osaksi.

Lotta Kukkonen, 19-171, teki myös kolmevuotisen sopimuksen OrPon kanssa.Kuortaneen joukkueessa kolme kautta ja myös nuorten maajoukkueen kapteenina pelanneella Lotalla alkaa nyt myös kolmas liigakausi.
Hän sai juuri lukionsa päätökseen Oriveden lukion lentopallolinjalla.
- Tuntuu tosi hyvältä.Sain juuri lukion pakettiin ja nyt on ihana, kun saa rauhassa keskittyä lentopalloon.Eka liigakausi OrPossa meni tosi hyvin ja täällä hommat toimii, niin tuntuu hyvältä, että saan täällä jatkaa.
On hienoa, että täällä halutaan kehittää meitä nuoria suomalaispelaajia liigan huipulle.Tuntuu myös hienolta olla osa tällaista projektia ja on kova luotto siihen.Kesä kuluu Paimiossa perheen kanssa.Meillä on siellä hyvät treenipuitteet.Koitan tehdä töitä ja valmistautua syksyyn ja tulevaan kauteen.Varmaan aika kiva kesä tulossa.

Lisää pelaajauutisia lähipäivinä.

Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti