Jessika Mursula ja Liisa Rinta-Tassi OrPoon, Ada Aronen jatkaa

Jessika Mursula ja Liisa Rinta-Tassi OrPoon, Ada Aronen jatkaa

14.4.2021

OrPo on julkistanut tähän mennessä viiden pelaajan sopimukset ja hyvänä vakuutena siihen, että joukkueeseen tulee lahjakkaita nuoria kotimaisia pelaajia, OrPo on tehnyt sopimukset Kuortaneen joukkueessa pelanneiden Jessika Mursulan sekä Liisa Rinta-Tassin kanssa ja viimekaudella OrPossa jo hyviä otteita esittäneen Ada Arosen kanssa.Jessikan sopimus on kaksivuotinen ja Liisan sekä Adan kolmivuotiset.

Jessika Mursula, 18-184, Töysän Vedossa urheilu-uransa aloittanut monilahjakkuus, jolle lentopallo on valikoitunut päälajiksi melkein vahingossa useiden lajien joukosta.Jessika on pelannut lentopalloa aktiivisesti viisi kautta, mutta palkintokaapista löytyy mm 16-v SM-kulta kuulantyönnössä.Jessika siirtyy Orivedelle myös lentopallolukioon, jossa suorittaa lukion kolmannen vuoden.
- Olen keskipelaaja.Tavoitteeni on päästä ulkomaille pelaamaan.

Liisa Rinta-Tassi, 19-183, Kurikan Ryhdissä 7-vuotiaana lentopallon aloittanut pelaaja, joka on ollut viimevuodet Kuortaneen joukkueen hakkurina.Lentopalloa pelannut isosisko Salla oli tärkeä vaikuttaja, että Liisa valitsi lajikseen lentopallon, samoin isä, joka myös valmensi ja on neuvonut Liisaa myöhemmin.
-Tavoitteena on testata taitoja ja päästä niin ylös kuin pystyy.Näin OrPon ohjelmassa hyvän mahdollisuuden ja se tuntui oikealle, niin halusin tulla sinne.

Ada Aronen, 18-177, Vilppulan Tähden hyvän juniorivalmennuksen ja kakkossarjan kautta viime kaudella suoraan liigatasolle noussut pelaajalahjakkuus jatkaa OrPossa.Adalla on myös beach volleystä jo kaapissaan U16-sarjan SM-kulta sekä U18- ja U14-sarjoissa SM hopeaa.Terävästi ja rohkeasti iskevä Ada osoitti kuluneella kaudella hyviä otteita kentällä ja niiden pohjalta on hyvä luoda uusi harjoitusohjelma, jolla pääsee kohti tavoitteita.
-Olen tyytyväinen kauteen ja innolla olen valmis jatkamaan uudelle kaudelle OrPossa.Olen kehittynyt omassa pelaamisessa huomattavasti. Vastaanottoni oli syksyllä surkeaa, mutta nyt se toimii. Lisää voimaa pitää kehittää lyöntipeliin. Minua kiinnostaa pelaajana yleispelaajan tontti enemmän kuin hakkurina pelaaminen. Haaveena on maajoukkueeseen pääsy ja mahdollisesti ulkomailla pelaaminen, selvitti Ada Aronen tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti