​Petra Lehtinen OrPon toiseksi liberoksi

​Petra Lehtinen OrPon toiseksi liberoksi

11.5.2021


OrPon oma juniori Petra Lehtinen, 16-166, aloittaa liigauransa ja allekirjoitti 2-vuotisen sopimuksen OrPon kanssa. Petra pelaa liberotonttia ja tulee Emilia Putkisaaren kaveriksi libero-osastolle. OrPolla on nyt koossa yhdeksän pelaajasopimusta ensi kaudelle.

Petra on aloittanut lentopallon 7-vuotiaana F-tytöissä. Koko junioriuransa hän on pelannut OrPossa. Petra pelasi kahdessa OrPon aluemestaruusjoukkueessa ja yhden SM-hopean Lounais-Suomen aluejoukkueessa.Petralla on menossa Oriveden lukiossa ensimmäinen lukuvuosi lentopallolinjalla, jota vetää kokenut nuorisovalmentaja Harri Raitala. Aikuisissa Petra on pelannut kakkossarjaa kolme kautta.

-Libero pelipaikkana on minulle mieluinen. Pidän vastaanottotaitojani parhaana osapuolenani. Liigatreeneissä kehitetään taitoa hyökkäysten puolustamiseen. Uskon, että nuorella joukkueellamme tullaan pärjäämään Mestaruusliigassa, arvioi liigauraansa aloittava Petra Lehtinen.

-Petra on nuori, lupaava pelaaja. Siitä kiitos OrPon juniorityölle. OrPolla on eniten omia kasvatteja Mestaruusliigassa. Lehtisen lisäksi mukana ovat Emilia Putkisaari ja Netta Rekola, kertoi OrPon manageri Mika Putkisaari.

Orivedellä on lisää taitavia junioreita kasvussa, kun seuratreenien lisäksi heillä on mahdollisuus opiskella Oriveden lukion lentopallolinjalla. OrPolla on komea historia lentopallossa, eniten liigakausia, nyt 35 jo takana. Pääsarjaotteluita OrPo on pelannut yli 1.000 kappaletta. Pistesuhde on nykyisten liigajoukkueiden kolmanneksi paras.

Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti