LP Kangasala vahvempi 1-3

LP Kangasala vahvempi 1-3

15.11.2021


OrPo-LP Kangasala 1-3 (25-23,15-25,16-25,23-25)

OrPo antoi hyvän vastuksen LP Kangasalalle. Etenkin neljäs ja toki ensimmäinen erä oli OrPolta vahvaa pelaamista. Kahden keskimmäisen erän LP Kangasala vei hyvillä syötöillä.

Liisa Rinta-Tassi tuli neljänteen erään ja pelasi aivan huiman pelin. Lissun käsi on kuntoutunut ja nyt pallo sai kyytiä korkealta ja kovaa. 9 pistettä yhteen erään.

OrPolle tuli liikaa virheitä. Pallot menivät niukasti rajoista yli.

Roosa Heikkiniemi, LP Kangasala: Oli aika intensiivinen peli. Etenkin neljäs erä. Vastustaja tuli kovalla syötöllä eka erään. Alkukausi on ollut vuoristorataa ja nyt on saatu parannettua peliä ja itseluottamusta.

Liisa: Ei kai siinä muuta kuin tappamaan palloa. Kun kentälle pääsee, niin aina näytön paikka. Eka ja viimeinen oli hyvää peliä meiltä, keskimmäisistä ei mainintaa. Ollaan parannettu omaa peliä.

Arttu : Pyrittiin parantaa keskiviikosta torjuntapuolustusta. Puolustettiin hyvin neljänteen asti, Lissu toi muutoksen. Pidettiin pää kylmänä. Nyt maltti pysyi, mitä tuloksen tekoon tarvittiin. Oma syöttöpeli parani loppua kohti. Hakkuripeli on meillä parantunut alkupeleistä.

Nikolaos Gitzekos, OrPo: Onnittelut Kangasalalle. Meillä oli vastaanotossa vaikeuksia ja toiseen ja kolmanteen tuli syöttövirheitä. Onnittelut Liisalla ja myös Lotalle, he muuttivat hyökkäystä. Erittäin ylpeä Liisasta. Adalla paranee peli joka ottelulta. Kangasalalla on laatupelaajia, Silva pelasi tänään hyvän pelin.

Ässät LP Kangasalalle 14/5. Roosa Heikkiniemi teki 8 ässää. Torjunnat Kangasalalle 7/5

Ariana Pirv, 19/+3

Liisa Rinta-Tassi 9/+8, hyökkäys% 89

Ada Aronen 9/-1

Gabriela Da Silva 22/+11

Roosa Heikkiniemi 18/+11

Emmi Riikilä 13/+6

Otteluisäntä OP Pohjois-Häme valitsi joukkueidensa parhaina

Emilia Putkisaaren, OrPo

Gabriela Da Silvan, LP Kangasala

PRP-libero Tiiamari Sievänen

Yleisöä 402

Kirjoittajat

Nimi Veli-Jussi Lietsala
Puhelinnumero 0400 331886
Sähköposti